Apel donații de premii pentru concursul Național DUAL PC, ediția 18

Vă chemăm să vă implicați și voi!

Având în vedere că premiem 140 elevi din cei peste 400 participanți (anul trecut s-au înscris la toate secțiunile concursului nostru 720 de elevi), având în vedere numărul mic de sponsori care sprijină concursurile școlare în ultimii 4 ani și efortul nostru uriaș de a menține ștacheta sus și cu premiile,  

vă invităm să faceți parte din echipa noastră de sprijin pentru a da cât mai multe premii elevilor și profesorilor care participă sau muncesc la concursul nostru (în jur de 50 organizatori etc, din care 25 elevi voluntari), astfel acestea vor fi mai consistente și bucuria lor mai mare. Puteți dona ce doriți: cărți noi, USB-uri,  jocuri de masă(board games) pentru a petrece mai mult timp cu familia sau prietenii, medalii, cupe….etc.

A venit și timpul ediției cu numărul 18. De 18 ani desfășurăm concursul de Informatică și TIC, DUAL PC. 18 ani cu bune și mai puțin bune, dar cu obiectivul de a recompensa pe toți cei care pun suflet aici. Au fost mai mult bune: elevi care au participat la concurs și 5 ani la rând, profesori din Sibiu care se implică de 17 ani în concurs, profesori din alte județe care vin la Sibiu de 12 ani! 

Îmi doresc să-i premiem pe câți mai mulți participanți! Te așteptăm la premiere!

DONEZ PREMII ACUM