pentru elevii SIBIENI

“Dragi absolvenți,
Vă invit să construim împreună o sărbătoare inedită și, vă promit, emoționantă, o sărbătoare la care să participe întreaga comunitate sibiană și nu numai. Vă aștept să nu pierdeți spiritul sărbătorii, chiar dacă îi schimbați forma. Este sărbătoarea voastră, a tuturor celor care absolviți în acest an. Nu gustați amarul, ci sorbiți bucuria. 12 iunie va fi ziua absolvirii. 12 iunie vă va aparține, și nimeni și nimic nu vă va putea opri ca, alături de familii, să vă imbracați hainele cele deja pregătite, să aruncați cu pălăriile în aer și să sorbiți din bucuria depășirii unei etape a formării voastre, pregătindu-vă cu curaj pentru un nou drum. Nimic nu se termină, atât timp cît suntem în viață. Nu acum, nu aici. Doar se amână. Vă îndemn să vă păstrați dorința întâlnirii și, amânând acum clipa, să vă bucurați de ea cu și mai mult drag atunci când situația o va permite. Vă garantez că, atunci când se va putea, fiecare școală vă va reprimi cu drag și prețuire să-i recălcați pragul și să vă bucurați împreună de victoria vieții.
Facem împreună o “repetiție” online, o ceremonie la care invit toate comunitățile din județ să ni se alăture. De ziua absolvirii voastre sper să vedem flori și steaguri la porți, pălării zburând spre cer, familii și străini uniți pentru voi, viitorul acestei țări. Iar voi, pe acordurile Gaudeamusului, pregătindu-vă noul drum. Nu înainte de a vă trece prin chinul ultimului curs, un curs festiv online transmis dintr-un cadru deosebit, împreună cu oameni deosebiți, precum și de o seară de petrecere, cu fiecare separat și, totuși, online, împreună.
Și surprizele vor continua pe tot parcursul zilei.
Dragi elevi, dragi colegi, dragi diriginți, prezentați-vă Sibiului și lumii povestea ultimilor voștrii 4 ani, a amintirilor de neuitat și a prieteniilor care vor dura o viață.
www.absolventi-sibiu.ro vă stă la dispoziție pentru ca toți cei dragi să vă afle povestea.
Iar povestea voastră sau mesajul vostru, în formă videoclip (nu mai lung de 10 minute) sau google slides, ne poate fi transmisă la adresa office@absolventi-sibiu.ro. Tot la aceasta adresă sau la tel. 0744851981 puteți cere informații dacă doriți mai multe detalii.
Vă aștept să fim împreună la cea mai mare ceremonie de absolvire.

Privind mereu spre viitor, privind mereu spre voi,

Alexandru Dumbrava
Inspector Școlar General, SIBIU”

Promotia 2020 poate avea cea mai neobișnuită petrecere de final de an din istoria învățământului sibian. „Suntem o generație rezistentă, adaptabilă”

Promotia 2020 poate avea cea mai neobișnuită petrecere de final de an din istoria învățământului sibian. „Suntem o generație rezistentă, adaptabilă”